Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ερχεται το πρώτο τσάρτερ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου

Οι πρώτοι Άγγλοι επισκέπτες της νέας σεζόν αναμένεται να αφιχθούν με πτήση της Τόμας Κουκ την Τετάρτη 3 Μαΐου, ανοίγοντας τον κύκλο της θερινής περιόδου στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Οι Άγγλοι αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους για μια ακόμη χρονιά, με την πρώτη πτήση της θυγατρικής της British Airways, τη City flyer από το Σίτυ του Λονδίνου να πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου, διευρύνοντας τον κύκλο των προγραμματισμένων πτήσεων από τη γηραιά Αλβιόνα, στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, που λειτουργεί πλέον με τη φροντίδα της Fraport.
Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ



Οι πτήσεις αυξάνονται σταδιακά, καθώς την επόμενη Παρασκευή 5 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν εννέα πτήσεις, οι οποίες μεταφράζονται σε μαζικές αφήξεις 1.000 και πλέον  Βρετανών τουριστών στα νησιά των Βορείων Σποράδων.
Οι πρώτοι Ολλανδοί καταφθάνουν την επόμενη Πέμπτη 4 Μαΐου στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με την Τρανσάβια, απευθείας από Άμστερνταμ και σταδιακά ανοίγουν όλοι οι προορισμοί από το εξωτερικό.
Στο μεταξύ, ανοίγει από τις 9 Μαΐου ο νέος κύκλος πτήσεων από το Τελ Αβίβ, με τις αφίξεις  από τον συγκεκριμένο προορισμό να συνεχίζονται ανά τριήμερο, ενώ  παράλληλα προστίθεται μια επιπλέον νέα πτήση κάθε Δευτέρα από το Μόναχο με την εταιρία Κόνδορ, παράλληλα με την πτήση που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή από τον ίδιο προορισμό.
Όσο για τους ιταλικούς προορισμούς, παραμένουν ως έχουν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, και μεταφράζονται σε απευθείας συνδέσεις με Μπολόνια, Βερόνα, Μιλάνο, Βενετία, Τορίνο και Μπάρι.
Στόχος της Fraport είναι η περαιτέρω αύξηση των αφίξεων από το εξωτερικό, και όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ  ο Στέφανος Λαμπρόπουλος, airport manager στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, «ελπίζουμε ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Φέτος είναι η πρώτη μας χρονιά στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, το οποίο παρουσιάζει διαφορετική  εικόνα, καθώς έχει αναβαθμιστεί. Στο μεταξύ οι εργασίες συνεχίζονται και ευελπιστούμε ότι η κίνηση θα είναι αυξημένη κατά 20% σε σύγκριση με πέρυσι».
Οι εργασίες βελτίωσης της εικόνας του  αεροδρομίου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων,  την ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων, ενώ στο ίδιο πλάνο καταγράφονται οι εργασίες ανέγερσης σύγχρονου πυροσβεστικού σταθμού στον χώρο του αεροδρομίου.  «Ελπίζουμε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε ένα καινούργιο πυροσβεστικό σταθμό, σύγχρονο,  που θα εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες του αεροδρομίου», όπως υπογράμμισε ο κ. Λαμπρόπουλος, ο οποίος προσέθεσε ότι προβλέπονται επίσης εργασίες αναβάθμισης και στο τέρμιναλ του αεροδρομίου.
πηγή Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου